Raliul de pe Transfăgărășan, transmis în 40 de țări

Știri de Sibiu, 29.09.2014

Prima ediție a Sibiu Rally Challenge, care va avea loc în perioada 9 – 12 octombrie și include, în premieră, o probă specială pe Transfăgărășan,  va fi văzută în 40 de țări. Competiția automobilistică va fi transmisă de Motors TV, post disponibil în rețeaua UPC.

Rezumatul competiției va fi transmis în peste 40 de țări prin intermediul postului pan-european de sporturi cu motor Motors TV, la scurt timp după încheierea competiției.

„Motors TV emite în cele mai importante țări din Europa și sunt bucuros că am reușit să încheiem un parteneriat încă de la prima ediție a Sibiu Rally Challenge. Motors TV emite pe toate piețele interesante, din punct de vedere turistic, pentru România, iar obiectivul nostru principal este să promovăm zona Sibiului, cu frumusețile și provocările din județ, pentru a atrage cât mai mulți turiști. Sunt sigur că imaginile cu orașul și cele suprinse pe Tranfăgărășan vor convinge și mai mulți străini să ne viziteze”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Challenge.

Prima ediție a Sibiu Rally Challenge se desfășoară în perioada 9 – 12 octombrie și include, în premieră, o probă specială pe partea din județul Sibiu a Transfăgărășanului, la peste 2000 de metri altitudine.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.