VEZI pățania unui târăr care s-a așezat pe scaunul rectorului ULBS! (VIDEO)

Știri de Sibiu, 30.09.2014

Un tânăr din Mangalia a fost protagonistul unei scene mai puțin obișnuite, marți, în timpul ceremoniei de deschidere a noului an universitar la Sibiu. Bărbatul a fost scos din Piața Mare și legitimat de Poliția Locală imediat după ce a îndrăznit să meargă în zona unde se aflau invitații oficiali, printre care și primarul  Klaus Iohannis,  a început să le strângă mâinile și s-a așezat pe scaunul rectorului ULBS, Ioan Bondrea.

Incidentul s-a petrecut la scurt timp după începerea evenimentului, când pe scena amplasată în Piața Mare a orașului rectorul ULBS  rostea cuvântul de deschidere a noului an universitar la Sibiu.

Tânărul, îmbrăcat în pantaloni scurți și aflat în primele rânduri, s-a îndreptat spre zona unde se afla o parte din oficiali și a început să le strângă mâinile. Primul salut i-a fost adresat șefului Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Ștefan Firu, după care au urmat, pe rând: viceprimarul Sibiului, Virgil Popa, senatorul PNL, Nicolae Neagu, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, rectorul Academie Trupelor Terestre, gen. Nicolae Bîrsan….Când a găsit un loc liber, cel al rectorului Iona Bondrea, care se afla pe scenă, tânărul , extrem de relaxat, s-a așezat pe scaun fără nicio ezitare.

Gestul  i-a suprins pe cei prezenți care nu întelegeau cine este tânărul.  ”Personajul misterios”  a fost indepărtat rapid și discret de doi participanți la eveniment, după care a fost preluat de Poliția Locală. El a fost dus în incinta Primăriei Sibiu unde a fost legitimat și polițiști și jandarmi.

După aproximativ 15 minute, bărbatul a fost ”scos” de jandarmi din Piața Mare.

„A fost legitimat de Poliția Locală iar jandarmii l-au monitorizat ulterior pentru a nu perturba liniștea pe perioada manifestării publice. Nu a fost sancționat întrucât nu a avut un compotrtament violent”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu, Alexandru Costea.

Aflat în zona unde tânărul s-a așezat pe scaun, președintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea a spus: ”Nu am știut ce vrea să facă iar pe scaunul unde s-a așezat era telefonul domnului rector. Mi-a fost teamă să nu-l fure…Nu știi niciodată”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.