Accident cu mai multe victime între Sibiu și Cisnădie (UPDATE)

Știri de Sibiu, 16.11.2019

Șase persoane, dintre care un copil, au avut nevoie sâmbătă seara de ajutor medical in urma unui accident cu două mașini provocat de un șofer de 77 de ani băut. Potrivit Poliției Sibiu, traficul pe DJ106C a fost îngreunat.

Mai multe ambulanțe au intervenit la locul accidentului.

În urma evaluării medicale, două femei și un copil de patru ani au fost transportați la spital.

”SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru doua persoane, un adult și un copil.Copilul de patru ani,conștient și policontuzionat, a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Luther, împreună cu mama lui, iar o altă victimă a fost transportată de un echipaj al Ambulanței”, a declarat reprezentantul ISU Sibiu.

UPDATE: Accidentul ca fost produs de un bărbat în vârstă de 77 de ani din Cisnădie care circula spre Sibiu, sub influența alcoolului.

”Șoferul în varsta de 77 de ani nu a pastrat distanta de siguranță și a intra in coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe aceeasi directie de o tânără de 19. Conducătorul auto care a produs accidentul a prezentat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Persoanele accidentate au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278.