Secție de votare din Sibiu mutată înainte de turul doi

Știri de Sibiu, 22.11.2019

Persoanele care au votat la secția de votare 31 din Sibiu, amenajată până acum în incinta școlii, vor vota duminică într-o altă locație, potrivit unui anunț al Primăriei Sibiu.

”Secția de votare nr. 31 de la școala nr. 8 s-a mutat din sala de sport a școlii, în laboratorul de informatică situat la parterul aceleiași unități de învățământ. La această secție de votare sunt arondați locuitorii străzilor: Albinelor, Ana Ipătescu, August Treboniu Laurian, Băicoi, Egalității, Gării, Iacob Bologa, Iuliu Maniu, Vasile Roaită, Johann Sebastian Bach, Lamark, Nicolae N. Bălășescu, Ovidiu, Prometeu și Șerpuită”, se menționează în comunicatul transmis de administrația sibiană.

Persoanele cu drept de vot înscrise pe listele electorale la nivelul județului Sibiu pentru alegerile prezidenţiale votează duminică în 370 de secţii de votare deschise la nivelul județului Sibiu.

Dintre acestea, 105 au fost deschise și amenajate în municipiul Sibiu și una în stațiunea Păltiniş.

Toți cetățenii români pot afla secția de votare la care sunt arondați dacă accesează Registrul Electoral online al AEP, prin introducerea CNP-ului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.