Numărătoare paralelă: Iohannis a obținut peste 85% din voturi în Sibiu (UPDATE)

Știri de Sibiu, 24.11.2019

UPDATE 3: Klaus Iohannis a câstigat turul doi al alegerilor prezidențiale în județul Sibiu cu un procent de peste 85%, potrivit rezultatului final a numătătorii paralele realizată de PNL Sibiu.

Candidatul PNL a obținut în județul Sibiu un procent de 85,28% , în timp ce Viorica Dăncilă, candidatul PSD, a atras doar 14,72% din voturi.

La nivelul orașului Sibiu, procentul obținut de Iohannis este de 85,24%.


UPDATE2: După numărarea buletinelor în procent de 42.33% din totatul voturile exprimate în județul Sibiu, Klaus Iohannis a obținut 85,18% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a obținut 14,82 %, potrivit numărătorii paralele realizată de USR Sibiu.

UPDATE1: Numărătoare paralelă realizează și USR la nivelul Județului Sibiu. Klaus Iohannis , candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale, a obținut in județul Sibiu un procent de 85,13% , potrivit numărătorii paralele realizată de USR în 26,7% din totalul secțiilor. Viorica Dăncilă, candidatul PSD, a obținut doar 14,87% din voturile numărate.

Stire in actualizare


Imediat după închiderea procesului de vot și deschiderea urnelor cu buletinele, membrii PNL Sibiu trec duminică seara la numărarea paralelă a voturilor.

Reprezentanții PNL vor transmite la sediul de campanie informațiile din secțiile de votare, astfel că sibienii vor putea afla înainte de anunțul oficial al Biroului Electoral Central care va fi rezultatul votului din județul Sibiu în turul 2 pentru alegerea președintelui României.

Numărătoarea voturilor se face în paralel cu înregistrarea oficială a datelor de către Biroul Electoral Județean Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.