Hermannstadt obține un punct la Clinceni

Știri de Sibiu, 04.12.2019

Hermannstadt a reușit, în deplasare la Clinceni, în etapa a XIX-a a Ligii I, să obțină un punct în fața celor de la Academica, scorul final fiind 1 la 1.

În a doua parte a jocului Petrișor Petrescu a înscris ,,servit” în careu de Yazalde iar gazdele au marcat prin Vojtus.

”Un joc dificil, cu un adversar dificil pe un teren dificil. Cred că am făcut o primă repriză perfectă. Adversarul nu și-a creat nici o ocazie în primele 45 de minute. Repriza a II-a am început foarte bine, am și marcat. Știam că ei nu mai au ce pierde și vor risca, dar noi nu am fost suficient de inspirați să declanșăm contraatacuri foarte bune. A venit și momentul în care am greșit în flancul drept. Înainte de asta, Ionuț Stoica a acuzat o durere și a ieșit de pe teren. Arbitrul nu i-a dat voie să intre apoi… Eram în 10 oameni și am primit acel gol. Dacă eram mai atenți și mai responsabili, puteam să ne întoarcem la Sibiu cu cele trei puncte.”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt.

Cu acest punct obținut în deplasare, A.F.C. Hermannstadt ocupă în continuare locul 13 în clasamentul Ligii I, cu 16 puncte obținute în 19 etape.

În etapa următoare, sibienii vor întâlni pe teren propriu pe cei de la Dinamo București, sâmbătă, 7 decembrie, ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.