Neagu despre eliminarea supraaccizei și a supraimpozătării muncii part-time: Sunt în beneficiul tuturor românilor

Știri de Sibiu, 04.12.2019

Deputatul PNL Nicolae Neagu spune despre proiectele de lege inițiate de PNL privind eliminarea supraaccizei la carburanți, a supraimpozitării contractelor de muncă part-time și abrogarea recursului compensatoriu că sunt în benficiul tuturor românilor, măsurile urmând să se resimtă de anul viitor.

”Începând cu 1 ianuarie 2020, supraacciza la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor de muncă part-time vor fi eliminate.În calitate de coinițiator la aceste proiecte, sunt onorat că, astăzi, împreună cu colegii parlamentari PNL am reușit să eliminăm două măsuri care au scumpit viața românilor! De această victorie, obținută astăzi, ne vom bucura cu toții. Românii vor resimți beneficiile ei începând cu luna ianuarie 2020. La începutul anului viitor, prețul carburanților se va ieftini și impozitarea contractelor part-time va fi aferentă cu orele efectiv lucrate cum este normal și firesc, să plătești contribuții doar pentru timpul efectiv lucrat!”, spune Neagu în comunicatul remis redacției.

Referitor la abrigarea recursului compensatoriu, care a comasat și solicitarea unei inițiative legislative a USR, Neagu își exprimă speranța că va duce la creșterea siguranței românilor:”Surprinzător, acum și PSD – ul a votat proiectul de lege, chiar dacă acesta era încă din luna februarie în Parlament. Prin descurajarea infractorilor care au fost favorizați până acum și prin limitarea tuturor consecințelor provocate de această lege, sperăm ca de acum încolo viața și siguranța românilor vor fi o prioritate pentru toți guvernanții”.

Potrivi acestuia, măsurile reparatorii luate , ”prevăzute în programul de guvernare al PNL își urmează cursul firesc”, și sunt ”în beneficiul tuturor românilor”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.