Jucătorii CSU Sibiu își donează tricourile. Se caută 12 cauze caritabile

Știri de Sibiu, 06.12.2019

Baschetbaliștii de la CSU Sibiu își donează maiourile galbene în care au evoluat în FIBA Europe Cup pentru 12 cauze umanitare.

În apropierea sărbătorilor de iarnă, începând de vineri, 6 decembrie, de Moș Nicolae, și până duminică, 8 decembrie, la ora 20:00, cei interesați sunt așteptați ”cu propuneri de campanii și cazuri sociale în care licitarea unui maiou de joc ar putea fi de folos”.

”Acum, când Crăciunul se apropie cu pași repezi, jucătorii lui Dan Fleșeriu s-au gândit să îi dea Moșului o mână de ajutor, dorindu-și să contribuie printr-o faptă bună la ajutarea și susținerea unor oameni care nu trec prin cele mai fericite clipe… Astfel, baschetbaliștii noștri au ales să își doneze maiourile galbene de joc din FIBA Europe Cup – purtând autograful fiecăruia, bineînțeles! – unor cauze nobile. 12 la număr, exact câți jucători au apucat să reprezinte Sibiul în Europa”, se menționează în comunicatul remis redacției.

Persoanele care cunosc cazuri sociale spre care să se îndrepte atentia sportivilor, sunt rugate transmita ”un minim de detalii și, eventual, linkuri utile de unde putem aduna informații și materiale de promovare”.

”Noi vom alege 12 dintre ele și vom trage la sorți, pentru fiecare, câte un maiou marca ANDU, partenerul tehnic al echipei la nivel național și internațional. Ulterior, vom crea un eveniment special pe Facebook, urmând a posta în cadrul acestuia câte un anunț de licitație pentru cele 12 cauze. Vă vom invita să distribuiți acest eveniment și postarea respectivă și să invitați cât mai mulți prieteni să urmărească această campanie și să contribuie la inițiativa noastră”, mai precizează CSU Sibiu.

Selecția finală ci cele 12 cazuri va fi anunțată în data de 9 decembrie, iar licitațiile se vor se derula până pe 21 decembrie, la ora 11:00.

Maieurile vor fi oferite personal celor 12 câștigători la meciul cu U BT Cluj Napoca, banii urmând a fi donați tot atunci.

”Fiecare dintre noi va putea contribui la această campanie! Este vremea să ne unim inimile galben-albastre și să fim mai buni, în spiritul sărbătorilor și al lui CSU!”, este indemnul echipei sibiene de baschet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.