Confruntarea cu Dinamo, un nou test dificil pentru Hermannstadt

Știri de Sibiu, 07.12.2019

Echipa de fotbal a Sibiului susține sâmbătă, 7 decembrie, un nou test dificil pe teren propriu, cu Dinamo București, partidă în care antrenorul FC Hermannstadt speră să fie eliminate greșelile din ultimele etape și să obțină victoria necesară.

”Întâlnim pe Dinamo, o echipă care a câștigat ultimele două jocuri jucate acasă. Sper ca mâine să fim puternici, să stăm fizic foarte bine, să eliminăm greșelile din ultimele etape. Dinamo are jucători de calitate, dar avem și noi. Am rămas cu mulți prieteni în perioada în care am antrenat acolo, doar că acum vreau să câștig alături de A.F.C. Hermannstadt cele trei puncte puse în joc. Am mare încredere în băieți, dar și în suporterii noștri. Va fi al doilea joc acasă și sper să vină și victoria mult așteptată.”, a declarat Eugen Neagoe.

Sibiul nu se av putea baza pe serviciile lui Gabriel Debeljuh, care a suferit o ruptură fibrilară în meciul cu C.F.R. Cluj.

Inainte de etapa a a XX-a a Ligii I, FC Hermannstadt se află pe locul 13 în campionat, cu 16 puncte, in timp ce adversarul ocupă locul 7, cu 28 de puncte.

Partida dintre Hermannstadt și Dinamo București este programată sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.