Sibiu: Jucării contrafăcute și periculoase, confiscate inclusiv din Târgul de Crăciun

Știri de Sibiu, 07.12.2019

Zona centrală a Sibiului a fost curățată de jucării în urma unei razii a Poliției Economice. Peste 1.000 de jucării în valoare de peste 19.000 de lei au fost confiscate de polițiștii sibieni, de Moș Nicolae, de la comercianții care vând în Târgul de Crăciun și cei care își expun produsele in magazinele din zona centrală a orașului.

Potrivit unui comunicat al Poliției Sibiu, în urma raziei s-au deschis și 8 dosare penale.

”Urmare a acestor acțiuni, polițiștii au ridicat 1.031 de produse contrafăcute în valoare de 19.716 lei, inclusiv cu risc pentru sănătatea copiilor (cele menționate în alerta A12/1724/19).Totodată, în urma acțiunilor, au fost înregistrate 8 dosare penale pentru infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvant al Poliției Sibiu.

Târgul de Crăciun din Sibiu este una din cele mai scumpe locații din Sibiu, unde expun 100 ce comercianți din intreaga țară, mulți recomandați ca fiind realizatori de produse hand – made.

Potrivit IPJ Sibiu , polițiștii vor continua raziile pentru prevenirea comerțului cu produse contrafăcute, în special pe linia jucăriilor.

Târgul de Crăciun din Sibiu este una din cele mai scumpe locații din Sibiu, unde expun 100 ce comercianți din intreaga țară.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.