Sibiancă premiată pentru ”Excellence and Passion” la European Festival Awards

Știri de Sibiu, 16.01.2020

Sibianca Codruța Vulcu, organizatoarea festivalului ARTmania de la Sibiu și cea care a sigurat în 2019 logistica pe Câmpia Libertății de la Blaj pentru vizita Papei Francisc, a fost primiată pentru ”Excellence and Passion” de către European Festival Awards, fiind prima româncă desemnată castigatoare a categoriei.

Potrivit unui comunicat ARTmnaia, trofeul i-a fost înmânat miercuri seara, în cadrul Galei de Premiere de la Groningen, Olanda. La categoria „The Award for Excellence and Passion” au fost nominalizați profesioniști care au contribuit la dezvoltarea industriei muzicale la nivel internațional.

„ Este un moment unic în activitatea unui profesionist și mă bucură cu atât mai mult cu cât această certificare reprezintă o recunoaște a activității și rezultatelor obținute de un reprezentant al industriei muzicale românești, industrie care a cunoscut o dezvoltare deosebită în ultimii ani. A fost o seară remarcabilă pentru noi ca țară, două festivaluri din România câștigând și ele categoriile în care au concurat. Sincere felicitări tuturor participanților”, a declarat Codruța Vulcu, directorul Festivalului ARTmania.

Ea a fost premiată și anul trecut la European Festival Awards, la categoriei „Best Small Festival”, pentru Festivalul ARTmania de la Sibiu, aflat la a 15-a ediție în 2020.

European Festival Awards, considerată cea mai importantă competiție dedicată industriei muzicale europene, a inclus în competiție 15 categorii. Gala de premier are loc în fiecare an în perioada Eurosonic Noorderslag, eveniment care include una dintre cele mai importante conferințe internaționale de specialitate dedicate industriei muzicale și unul dintre cele mai mari festivaluri de tip showcase din Europa.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.